Ziņas

Leģendārais amerikāņu apvidnieks Ford Bronco ir atgriezies

Leģendārais Ford Bronco
Trīs un piecdurvju versija
Sākumcena ASV - 25 100 eiro

Uz rāmja konstrukcijas veidotais Bronco būs pieejams gan trīs, gan piecdurvju versijās. Tāpat būs pieejamas arī Bronco un Bronco Sport modifikācijas, ko papildinās īstai bezceļu braukšanai paredzētā Sasquatch versija. Šādā izpildījumā Bronco tiks pie bezceļam pielāgotiem balstiekārtas regulējumiem, 35 collu ārējā diametra riteņiem, bet 211 mm standarta klīrenss tiks paaugstināts vēl par 56 mm.

Jaunais SUV veidots uz Ford Ranger bāzes. Kā atzīst ražotājs, tad sestās paaudzes Bronco iemieso gan F sērijas pikapa izturību, gan Mustang kupejas dinamiku.

Bronco būs aprīkots ar 2,3 litru četrcilindru Ecoboost dzinēju, kas attīsta nedaudz virs 270 ZS. Otra izvēle ir 2,7 litru V6 ar 314 ZS, ko varēs sajūgt ar septiņpakāpju mehānisko vai desmitpakāpju automātisko transmisiju.

Turpretim ielas braukšanas apstākļiem paredzētajam Bronco Sport zem pārsega atradīsies 1,5 vai 2,0 litru motori, kas attiecīgi attīstīs 182 un 245 ZS. Abi agregāti tiks savienoti ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Vadītājam būs iespēja izvēlēties kādu no astoņiem braukšana režīmiem, kuru vidū būs smilšu un akmeņu apstākļiem piemēroti uzstādījumi, kā arī ekonomiskais un sporta režīms.

Līdzīgi kā sīvākajam sāncensim Jeep Wrangler, arī Ford Bronco būs iespējams viegli izņemt sānu durvis, kā arī noņemt jumtu.

Pagaidām pasūtījumu pieņemšana uzsākta vien Amerikā un tā cena otrpus okeānam sākas no 25 100 eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.