Ziņas

Igaunijā šogad notiks WRC rallijs

WRC rallijs Igaunijā
33. valsts, kas uzņem WRC posmu
Rallijs norisināsies 4. - 6. septembrī

Pateicoties vairāku mēnešu ilgiem pūliņiem un neatlaidīgam organizatoru darbam, kaimiņzemei Igaunijai izdevies kļūt par 33. valsti, kas uzņems WRC ralliju. Zināms, ka rallijs notiks 4. - 6. septembrī.

Piektdien notiks sacensību testi un atklāšanas ceremonija, bet sacīkstes noritēs sestdien un svētdien. Plānots, ka sacensības notiks Tartu pilsētas apkaimē, bet komandu serviss būs izvietots Igaunijas Nacionālajā muzejā.

Igaunijas valdība WRC posma rīkošanu atbalstīs ar 2,5 miljoniem eiro.

Pēc posma Igaunijā braucēji sacensības turpinās Turcijā (24.-27.septembris), Vācijā (15.-18.oktobris), Itālijā (29.oktobris - 1.novembris), bet sezonas izskaņa 19.-22.novembrī iecerēta Japānā. WRC junioru čempionāta kalendārs būs zināms tuvākajā laikā.

Par WRC posma rīkošanu notika sarunas arī Latvijā, taču "Ra Events" un WRC rīkotāji nenāca pie kopsaucēja. 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.