Ziņas

1000 ZS jaudīgs Nissan Navara pikaps ar GT-R balstiekārtu

1000 ZS dzinējs
Tehniskie risinājumi no GT-R
Projekts tiks pabeigts līdz gada beigām

Japāņu pikaps ticis pie 3,8 litru V6 motora ar turbokompresoru, pilnpiedziņas sistēmas un balstiekārtas struktūras no Nissan sporta auto flagmaņa.

Kompānijas plānos ir saglabāt Navara interjeru pēc iespējas tuvāku tam, kāds tas izskatījās izbraucot no rūpnīcas. Kā redzams bildēs, tā saukto Navara-R būs viegli atšķirt no standarta versijas, pateicoties būtiski pazeminātam klīrensam, aerodinamiskiem virsbūves elementiem, motorsporta vieglmetāla diskiem un pamatīgam aizmugures spoilerim.

Neraugoties uz iespaidīgo ārieni un jaudīgo dzinēju, ar Navara-R vēl joprojām drīkstēs legāli piedalīties ceļu satiksmē. Kompānija cer, ka projektu izdosies pabeigt līdz šī gada beigām.

SB Motorsport vadītājs Stefans Biagioni apgalvo, ka šis projekts kompānijas plānos bijis jau ilgu laiku. Līdz ar vīrusa izraisīto situāciju, visa veida sacensību rīkošana šobrīd ir apturēta, tāpēc šis bija īstais brīdis, lai realizētu šo ideju.

SB Motorsport ik gadu piedalās apmēram 30 starptautiskajos autosporta pasākumos, veicot arī klientu piegādāto automašīnu uzlabošanu. Viena no pazīstamākajām kompānijas būvētajām automašīnām ir GT-R drifta auto, ieņemot būtisku lomu uz Apvienotās Karalistes drifta skatuves. Tāpat auto ir startējis Gudvudas Ātruma festivālā un kļuvis var zvaigzni vairākos populāros interneta video.

Pats zīmola boss Biagioni ir Eiropas drifta čempions un bija pirmais angļu braucējs, kurš piedalījies Japānas D1 drifta sērijās.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!