Vērtē lasītāji

Nissan Juke: vērtē Whatcar.lv lasītāji

Whatcar.lv lasītāji izmēģina jauno Nissan Juke
Viens no populārākajiem kompaktajiem krosoveriem
Ielūdz Norde

Norde autosalonā uz īpašu WhatCar? lasītājiem organizētu testa dienu bija pulcējušies interesenti gan ar, gan bez Nissan markas automobiļu lietošanas pieredzi. Lūk viņu iespaidi par izmēģināto krosovera Nissan Juke jaunās paaudzes modeli, kā arī par jauno Nissan X-Trail, kuru arī bija iespēja notestēt šajā pasākumā. 

Agnese Ozolniece

  • Ikdienā brauc ar Škoda Kodiaq

Juke ļoti patika izskats – moderns un efektīgs. Manuprāt tā ir sievišķīga mašīna, viegli vadāma un paklausīga. Gaita klusa un patīkama, sēdēšana pie stūres ērta, visi slēdži viegli sasniedzami un pārskatāmi, interesants mērinstrumentu panelis. Aizmugurē pamaz vietas bērniem un mazie logi arī viņiem varētu nepatikt. Manai ģimenei ar trīs bērniem Juke tomēr būs par mazu.

X-Trail toties ir kārtīgs ģimenes auto. Salons plašs, aizmugures sēdekļi pacelti uz augšu un nodrošina tur sēdošajiem labu pārredzamību. Vadāmība viegla un patīkama, pārslēdzot sporta režīmā uzreiz var justs dinamiku. Braucot pa bruģi, gaita ir klusa un komfortabla.

Ināra Zandberga

  • Ikdienā brauc ar Toyota CH-R

Savulaik piecus gadus braucu ar pirmās paaudzes Nissan Juke 1,6 turbo ar pilnpiedziņu – tas bija īsts zvērs, krietni dinamiskāks par šo Juke ar viena litra motoriņu. Skaidrs, ka jaunajam modelim nākušas klāt modernās tehnoloģijas. Salonā var pamanīt, ka ir ievērojami augstvērtīgāki apdares materiāli un kopumā kvalitatīvāka sajūta.

Nissan X-Trail 1,3 litru dzinējs arī nav īpaši jaudīgs, ja ņem vērā mašīnas izmērus. Komforts ir gana augstā līmenī un pie stūres sajūta ir laba.

Aivars Rutkis

  • Ikdienā brauc ar Nissan Qashqai +2

Juke gaita ir ļoti laba, patika automātiskās pārnesumkārbas darbība. Vienam vai diviem braucējiem gana liels, taču ģimenei droši vienu vajadzēs kaut ko ietilpīgāku. Salonā viss labi pārdomāts un izskatās patīkami. Nedaudz mulsina mazais viena litra dzinējs – jautājums ir cik liels tam būs resurss.

Savukārt X-Trail ir liels un komfortabls auto, manām vajadzībām pat nedaudz par lielu. Taču brauc ļoti labi, salonā ir tiešām ērti un tur ir patīkami atrasties.

Kristīne Drišļuka

  • Ikdienā brauc ar Vokswagen T-Roc

Par Nissan Juke iegādi jau savulaik bija doma, kad meklēju sev jaunu auto. Tādēļ tagad bija interesanti pamēģināt jauno Juke. Gaita šķita gana laba, bet salona dizains man labāk patika iepriekšējam modelim. Taču praktiskā lietošana un mērinstrumentu pārredzamība ir laba un ērta. Pārskatāmība uz aizmuguri pa nelielo spoguli un šauro aizmugures logu gan nešķita pietiekama. Dinamika un braukšanas komforts manuprāt bija labā līmenī.

Kristians Roga

  • Ikdienā brauc ar Nissan X-Trail

Pašam jau divus gadus ir X-Trail, taču ir pieredze arī ar iepriekšējās paaudzes Juke. Jaunais Juke manuprāt vizuāli ir daudz simpātiskāks, arī vietas aizmugurē sēdošajiem tagad ir krietni vairāk, turklāt bagāžnieks ir gana ietilpīgs, it īpaši, ja ņem vērā mašīnas kompaktos izmērus. Apdares kvalitāte arī tagad ir augstāka. 

Var redzēt, ka ražotājs ir ņēmis vērā iepriekšējā modeļa nepilnības un tās novērsis. Dinamika šķita pilnīgi pietiekama, var just ka mašīnai ir turbomotors. Jauno modeli kā pilsētas auto varētu mierīgi izvēlēties arī vīrietis. To saku tādēļ, ka pirmais Juke tika uzskatīts par  sieviešu mašīnu. Kopumā jāteic, ka jaunais Juke atstāja visnotaļ patīkamu iespaidu. 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!