Vērtē lasītāji

Ielūdzam uz jaunā Nissan Juke testa braucienu!

Testa brauciens
Jaunais Nissan Juke
Vērtē Whatcar.lv lasītāji

Nissan Juke ir viens no pasaulē populārākajiem krosoveriem, ko īpaši iecienījušas daiļā dzimuma pārstāves. Tagad pircēju sirdis gatavs iekarot otrās paaudzes modelis!

Aicinām tevi pievienoties WhatCar? lasītāju klubam un testa braucienā izmēģināt jauno Nissan Juke ceturtdien, 27. februārī, plkst. 13:00.

Pasākuma dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc piesakies tūlīt, rakstot mums uz  info@whatcar.lv un norādot savu e-pastu un kontakttālruni. Mēs sazināsimies ar tevi un informēsim par pasākuma norises vietu. Būsim pateicīgi, ja norādīsi arī automašīnas marku un modeli, ar kādu ikdienā pārvietojies šobrīd.

Šis būs testa brauciens, pēc kura mēs labprāt gribēsim dzirdēt tavu viedokli par šo auto – tai skaitā gaitas un dinamikas īpašībām, dizainu, praktiskumu, ergonomiku un aprīkojumu.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.