Ziņas

Bentley Continental GT Mulliner Convertible nonāk atklātībā

Vēl greznāks Bentley
V8 un W12 dzinēji
Gaidāma arī ekskluzīva Mulliner modifikācija

Bentley kabriolets debiju piedzīvos Ženēvas auto izstādē, taču jau šobrīd mums ir iespēja to iepazīt tuvāk.

Bentley apgalvo, ka jaunais modelis radīts, lai spētu atbilst to klientu vēlmēm, kuri vēlas vēl lielāku uzmanību pievērst izsmalcinātām detaļām. Britu zīmols pircējiem neliks vilties. Jaunajam  Continental GT Mulliner Convertible būs “Double Diamond" dekoratīvais radiatora režģis, 22 collu unikāla dizaina Mulliner vieglmetāla diski un īpaši šim modelim izstrādāts interjers.


Dimantu formas izšuvumi būs redzami ne tikai uz sēdekļiem, bet arī durvju apšuvuma un aiz aizmugurējo sēdekļu pagalvjiem. Pēdējais no akcentiem pieejams pirmo reizi. 

Interjeram izstrādāts astoņas trīskrāsu kombinācijas, kas pieejamas pēc individuāla pasūtījuma, savukārt centrālajā konsolē atradīsies ekskluzīvs Bretiling pulkstenis. 

No ādas veidotā kabrioleta atslēga tiks iesaiņota īpašā, ar rokām veidotā kastītē, kuru rotās Mullinier gravējums, savukārt tās krāsa tiks pieskaņota automašīnas interjera toņu gammai. 

Continental GT Mulliner Convertible tiks aprīkots ar Bentley V8 vai W12 dzinēju, 100 km/h sasniedzot, attiecīgi, 4,0 vai 3,7 sekundēs. 

Tāpat gaidāmas arī jaunas un ekskluzīvas Mulliner modifikācijas. Viena no tām - Bacalar grand-
tourer. Šī versija tiks saražota vien 12 eksemplāros, bet cena - sākot no aptuveni 1,8 miljoniem eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.