Ziņas

Tehniskās apskates nakts - bezmaksas auto diagnostika

Tehinskās apskates nakts notiks Rīgā, Jelgavā un Tukumā
Auto tehniskā stāvokļa bezmaksas pārbaudes iespēja
Ceļu satiksmes drošības direkcijas rīkotais ikgadējais pasākums

Ceļu satiksmes drošības direkcijas rīkotais ikgadējais pasākums "Tehniskās apskates nakts" šogad augustā un septembrī norisināsies Rīgā, Jelgavā un Tukumā. Šajos pasākumos būs iespēja bez maksas veikt auto diagnostiku, lai pārliecinātos par tā reālo tehnisko stāvokli un drošību ceļu satiksmē.

"Pasākuma mērķis ir mudināt autobraucējus piedalīties ceļu satiksmē ar drošiem un tehniskā kārtībā esošiem transportlīdzekļiem. Mēs aicinām šoferus būt vērīgiem un rūpēties par savu transportlīdzekli ik dienu," skaidro CSDD Tehniskā departamenta vadītājs Jānis Liepiņš.

Rīgā pasākums notiks 25.augustā no plkst.8 līdz 23. Tāpat kā pērn, arī šogad Rīgā iepriekšējā pierakstīšanās uz auto diagnostiku nav plānota. Par "Tehniskās apskates nakts" aktualitātēm varēs sekot CSDD sociālajos tīklos un direkcijas mājaslapā.

Savukārt Jelgavā pasākums notiks 21.septembrī, bet Tukumā - 28.septembrī un ilgs no plkst.18 līdz 24. Šajās pilsētās bezmaksas diagnostiku varēs veikt tikai pēc iepriekšēja pieraksta, ko varēs izdarīt CSDD e-pakalpojumos vai klātienē jebkurā CSDD nodaļā.

Līdz šim septiņu gadu laikā pasākumi notikuši 12 Latvijas pilsētās, kopā pārbaudīti vairāk nekā 11 000 automobiļu. Tostarp 2018.gadā Rīgā tika uzstādīts "Tehniskās apskates nakts" apmeklētības rekords - 12 stundās tika pārbaudīti gandrīz 2000 transportlīdzekļu.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.