Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2019: Lagonda All-Terrain koncepts

Lagonda All-Terrain SUV koncepts
Potenciāls Tesla Model X konkurents
Pilnībā elektrisks luksusa SUV

Lagonda ir zīmols, kas atrodas Aston Martin paspārnē, savukārt šis konceptauto ir britu sporta autoražotāja izaicinājums tādiem auto, kā Tesla Model X. 

Ženēvas autoizstādē prezentētais Lagonda All-Terrain koncepts vienlaikus kalpo par izziņas materiālu tam, kāds varētu izskatīties šī zīmola nākotnes auto dizains, ko jau pirms kāda laika ieskicēja Vision konceptmodelis. Tāpat kā priekštecim, arī Lagonda All-Terrain vizuālās idejas smeltas superjahtu pasaulē, skaidro kompānijas boss Endijs Palmers. Pēc viņa teiktā, Lagonda apvidnieks būs pietiekami universāls, lai derētu gan svinīgiem VIP pasākumiem, gan braucienam uz nomaļu zinātniski pētniecisku laboratoriju.

Lagonda All-Terrain konceptauto ir pilnībā elektrisks, taču sīkāki dati šobrīd vēl netiek atklāti. Tāpat nav skaidri zināms, kad dienasgaismu varētu ieraudzīt Lagonda SUV sērijveida modelis.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Tesla Model X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Elektriskais Tesla Model X ir vērā ņemama alternatīva tradicionālajiem premium segmenta krosoveriem, taču tas nav lēts un faktiski nav lietojams bezceļa apstākļos.

Lietota auto tests