Ziņas

Tesla Model S nozog dažu sekunžu laikā

Bezkontakta atslēgas atviieglo zagļu dzīvi
Auto iespējams nozagt dažās sekundēs
Skaties video!

Automašīnas mūsdienās vairs nav iedomājamas bez dažādām jaunajām tehnoloģijām, no kurām “bezkontakta piekļuve”, jeb keyless go, tātad – durvju atvēršana un dzinēja iedarbināšana – ir pati elementārākā.  Diemžēl, to ir konstatējusi arī kriminālā pasaule. Šajā novērošanas kameru video redzams kā zagļi Lielbritānijā no mājas pagalma mazāk kā 30 sekundēs aizdzen Tesla Model S.

Tas tiešām ir vienkārši, tikai jāiegādājas signāla uztvērējs. Ar to jāpieiet tuvāk vietai, kur meklējams auto saimnieks un attiecīgi – auto atslēgas čips. Dažās sekundēs uztvērējs pārkopē auto atslēgas čipa raidīto signālu un pārraida to zagļa pāriniekam, kuram atliek vien atvērt durvis, iedarbināt auto un – doties prom. Tāpēc, lai vai cik smieklīgi tas neizklausītos, taisnība laikam ir tiem, kas iesaka auto atslēgas turēt seifā vai, kā minimums, ledusskapī.

Skaties video!



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Tesla Model X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Elektriskais Tesla Model X ir vērā ņemama alternatīva tradicionālajiem premium segmenta krosoveriem, taču tas nav lēts un faktiski nav lietojams bezceļa apstākļos.

Lietota auto tests