Ziņas

Tesla Cyberquad nonāks tirgū kopā ar Cybertruck

Tesla pikaps un kvadrocikls
Tesla Cybertruck un Tesla Cyberquad
Pārdošanā 2021. gadā

Elektroauto kompānijas Tesla šefs Īlons Masks sola, ka vienlaikus ar jauno Tesla Cybertruck tirgū nonāks arī visurgājējs Cyberquad  ATV .    

Kad Tesla pagājušomēnes pasaulei prezentēja elektrisko kravas auto Cybertruck, daudzus pārsteidza bruņuvestē tērpies kungs, kas uz skatuves uzbrauca ar līdz šim neredzetas markas braucamrīku, ko novietoja Cybertruck kravas kastē, lai to šķietami uzlādētu.  Vaicāts par to, kas tas tāds, Tesla šefs attrauca, ka – jā, tā būs papildaprīkojuma opcija Cybertruck pircējiem. 


Aizvadītās nedēļas nogalē, vēlreiz vaicāts par Cyberquad, Tesla šefs tikai apstiprināja, ka tas nonāks tirgū 2021. gadā, kopā ar Cybertruck, bet par papildaprīkojumu vairs nerunāja. Tā vietā viņš izteicās, ka saredz Tesla nākotnē potenciālu ražot arī elektriskos krosa motociklus. Tiesa gan, iepriekš Masks sludināja, ka ielas motociklus Tesla neražos nekad.  

 


 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Tesla Model X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Elektriskais Tesla Model X ir vērā ņemama alternatīva tradicionālajiem premium segmenta krosoveriem, taču tas nav lēts un faktiski nav lietojams bezceļa apstākļos.

Lietota auto tests