Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2019: Puritalia Berlinetta

Puritalia Berlinetta superkārs
965 ZS un 1248 Nm
Tikai 150 eksemplāri

Ženēvas auto izstāde ir vieta, kur vienkopus var apskatīt pašus eksotiskākos no eksotiskākajiem auto un šis Puritalia Berlinetta ir viens no tiem.

Tas ir veidots, par pamatu ņemot Puritalia 427 Roadster, kas tika laists klajā pirms četriem gadiem. Jaudas avots ir hibrīdsistēma, ko veido priekšā novietots V8 motors un aizmugurē novietots elektromotors. Kopējā jauda ir 965 ZS, bet griezes moments – visnotaļ iespaidīgi 1248 Nm.

Auto virsbūves paneļi veidoti no oglekļa šķiedras, bet šasijā bez šī materiāla izmantots arī alumīnijs. Turklāt tas aprīkots ar „mākoņserverī” bāzētu mākslīgo intelektu, kas atbilstoši katra vadītāja braukšanas stilam pielāgos hibrīdsistēmas darbību. Tātad tas ir gudrs, viegls, ļoti ātrs un – ļoti ekskluzīvs. Puritalia izgatavos tikai 150 Berlinetta eksemplārus.

Par cenu neprasiet – taču, spriežot pēc informācijas, ka ikvienam klientam tiks dota privāta pieeja Puritalia dizaina komandai, kas izgatavos Berlinetta pēc pasūtītāja vēlmēm, tas nebūs lēts.

Kā norāda kompānijas boss – superkāru segmentā šī unikālā pieredze, kad auto tiek izgatavots pēc tava īpašā pasūtījuma, ir retums. „Pasūtot Puritalia Berlinetta, tu atgriezies itāļu sporta auto zelta laikmetā, pagājušā gadsimta vidū”, norāda kompānija.

Lūk, video, kā auto tika novietots Ženēvas autoizstādes stendā:


 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests