Ziņas

Cik maksā Mercedes-AMG GLC 63 Coupe ar 700 ZS no Manhart?

Manhart palielina Mercedes-AMG GLC 63 Coupe jaudu
0-100 km/h paātrinājums ir mazāks par 3,8 sekundēm
Zināma arī Manhart tūnētā Mercedes-AMG GLC 63 Coupe cena

Apmaiņā pret 139 900 eiro vācu ateljē Manhart tev atdos diezgan pamatīgi uztūnētu Mercedes-AMG GLC 63 Coupe, kaut gan par šo naudu sanāk arī standarta GLE 63 Coupe, četrdurvju GT 53 vai arī GT C – un neviens no tiem nav slikts pirkums, ja tevi interesē jauda apvienojumā ar Mercedes-AMG logo.

Manhart ateljē speciālisti arī ir tie, kam tas interesē, vienīgi viņiem kaut kā šķiet, ka jaudas šim modelim ir par maz. Tāpēc viņi palielinājuši GLC 63 Coupe 4,0 litru V8 biturbo motora jaudu līdz 700 ZS, kamēr griezes moments pakāpies līdz 900 Nm atzīmei. Tas ir par 190 ZS un 200 Nm vairāk, nekā standarta GLC 63 S modifikācijai, kas pēc Mercedes-AMG datiem 0-100 km/h paātrinājumu spēj veikt 3,8 sekundēs.

Manhart sava ražojuma tehniskos datus neatklāj, taču var pieņemt, ka ar šādu jaudas palielinājumu tas ir vēl ātrāks. Un, protams, ievērojami dārgāks, nekā iepriekšminētais “3,8 sekunžu auto”. Jāņem arī vērā, ka Manhart 63 Coupe nav pilnīgi jauns – tas ir reģistrēts pērn oktobrī un nobraukums ir jau 4870 km. Taču tam ir virkne uzlabojumu, tai skaitā Manhart izplūdes sistēma, balstiekārta un diezgan adekvāts vizuālais noformējums. Tam ir arī viss iespējamais papildaprīkojums – vairāk informācijas atradīsi mobile.de sludinājumā šeit.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!