Ziņas

No viesnīcas stāvlaukuma nozog 2 miljonus vērtu Gullwing

Nekaunīga zādzība Vācijā
Klasisko auto kolekcionārs paliek bez reta Mercedes-Benz Gullwing
250 000 eiro atlīdzība par 2 miljonus vērtu auto

Nepatīkamu rītu kādā viesnīcā līdzās Nirburgringas trasei Vācijā piedzīvojis reta, 1955. gada izlaiduma Mercedes-Benz 300SL Gullwing īpašnieks. Faktiski var teikt, bijušais īpašnieks, jo no rīta viņš secinājis, ka vērtīgā auto pie viesnīcas vairs nav.

Tiek ziņots, ka klasiskais auto nozagts laikaposmā no pusdiviem naktī līdz desmitiem no rīta. Īpašnieks to bija atstājis viesnīcas stāvlaukumā, jo garāža jau bijusi pārpildīta ar citiem līdzīgiem auto, kas gatavojās dalībai Oldtimer Grand Prix sacensībām trasē.

Žēl, jo tas bija viens no pašiem labākajiem šī modeļa auto, kas vēl ir saglabājušies - turklāt tas ir viens no jebkad saražotajiem 30 Gullwing eksemplāriem, kas aprīkoti NSL augstas veiktspējas motoru.


Īpašnieks piedāvā ceturtdaļmiljonu eiro lielu atlīdzību garnadžiem, kas auto nozaguši - jo maz ticams, ka tas tiks pārdots oficiālajā tirgū - tas ir pārāk rets auto. Tā vietā zagļi, iespējams, to pārdos pa daļām - kas būtu diezgan skumīgi, jo auto tirgus vērtība ir apmēram 2 miljoni eiro.

Tātad, ja kaut kur pamani attēlā redzamo auto, zvani Vācijas policijai.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!