Ziņas

Audi Q8 cena ir paziņota, pārdošana Latvijā sākas nākamnedēļ

Latvijā prezentēts jaunais Audi Q8
Pārdošanā no 6. augusta
Audi Q8 cena no 70 500 eiro

Latvijā prezentēts jaunais Audi SUV klases pārstāvis – Q8. Latvijā Audi dīleru centros Moller Auto Rīga un Moller Auto Lidosta tas būs pieejams jau no nākamās nedēļas - 6.augusta ar sākumcenu 70 500 eiro.

Audi Q8 ir aprīkots ar daļējā hibrīda tehnoloģiju, kas ļauj bremzēšanas laikā atjaunot līdz 12 kW jaudas, turklāt nodrošina ilgstošu kustību ar deaktivizētu dzinēju, start-stop sistēmu aktivizējot jau no 22 km/h.



Jaunā Audi Q8 MMI sistēma ietver divus lielus displejus. Augšējais 10,1 collas ekrāns nodrošina informācijas un izklaides funkcijas, kā arī navigācijas sistēmu vadību. Zemāk esošais  8,6 collu lielais ekrāns atvēlēts klimata kontroles un ērtību funkcijām, navigācijas teksta ievadei un īsceļiem.

Latvijā Audi Q8 standarta aprīkojumā ir informācijas un izklaides sistēma MMI Navigation. Papildu aprīkojumā pieejamā MMI Navigation plus iekļauj Audi connect  datu pārraides moduli ar LTE standartu un Wi-Fi. Pēc izvēles pieejamā Audi connect atslēga ļauj autovadītājam aizslēgt un atslēgt transportlīdzekli, kā arī iedarbināt dzinēju ar Android viedtālruni.



Novietojot automobili stāvvietā, pārvietojoties pilsētā vai garos pārbraucienos, Audi Q8 piedāvā virkni palīgsistēmu. To vidū ir adaptīvā kruīza kontrole, efektivitātes asistents, palīgsistēma krustojumu šķērsošanai, joslu maiņas brīdinājums un 360 grādu kameras. Viens no izcilākajiem papildinājumiem ir tālvadības garāžas pilots automobiļa novietošanai garāžā (remote garage pilot), izmantojot myAudi lietotni, kas tiks ieviests 2019. gada sākumā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!