Ziņas

Karlo Motors kļūst par Citroën pārstāvi

Karlo Motors vairs netirgos Škoda automašīnas
Turpinās sniegt Škoda un VW servisa pakalpojumus
Jaunais Karlo Motors bizness - Citroën

Rīgā atklāts jaunais “Karlo Motors” Citroën autocentrs, “Karlo Motors” kļūstot par oficiālajiem šī franču auto zīmola pārstāvjiem Latvijā.

“Karlo Motors”, kas ilgus gadus bija zināms kā Škoda pārstāvis Latvijā, savu turpmāko darbību Rīgā, Biķernieku ielā 120 saista gan ar Citroen pārstāvniecību, gan Škoda un Volkswagen servisa pakalpojumu nodrošināšanu.

“Pēc 22 veiksmīgiem darba gadiem, no kuriem 16 gadi bija veltīti vienai auto markai, šodien “Karlo Motors” uzsāk savas pārvērtības. Esam priecīgi uzsākt sadarbību tieši ar Citroën automarku, jo redzam tajā lielu potenciālu ne tikai komerctransporta segmentā", skaidro Kārlis Bole, viens no “Karlo Motors” dibinātājiem un valdes locekļiem. 

Dāvājot četras automašīnas, “Karlo Motors” kļuvis par Latvijas Basketbola savienības un Latvijas nacionālās vīriešu basketbola izlases atbalstītāju.

Par “Karlo Motors”

“Karlo Motors” dibināts 1995.gadā ar sākotnējo nosaukumu “Karlo”, izveidojot mazlietotu auto tirdzniecības vietu blakus tirdzniecības parkam “Alfa”. Kopš 2001. gada ilgus gadus "Karlo Motors" bija sinonīms Škoda tirdzniecībai Latvijā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Citroen C5 Aircross

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Citroen C5 Aircross ir labs gaitas komforts, lieliska trokšņu izolācija, pieņemama cena un adekvātas lietošanas izmaksas. Konkurentu tam netrūkst, taču no PSA grupas produkcijas tieši šis auto šķiet intriģējošākais priekšlikums.