Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: Renault Megane R.S.

Renault Megane R.S. sportiskais hečbeks
Apmēram 300 ZS no 1,8 litru motora
Testa brauciens ar F1 pilotu Niko Hulkenbergu

Tuvojoties Frankfurtes auto izstādei, Renault ar vēl vienu video atgādina, ka tajā tiks prezentēts jaunais Megane R.S. hothečs. Šai ziņai pievienotajā video redzams, kā Renault F1 komandas pilots Niko Hulkenbergs izmēģina šo modeli leģendārajā Spa-Frankoršāmas trasē, ļaujot mums ieklausīties tā radītajās skaņās.

Mūsu rīcībā esošā informācija liecina, ka zem motora pārsega tam ir 1,8 litru tilpuma motors ar apmēram 300 ZS jaudu, turklāt bez standarta sešpakāpkju manuālās transmisijas tam būs arī divsajūgu automātiskā pārnesumkārba.

Pircējiem tiks piedāvātas divas Megane R.S. variācijas – standarta Sport versija un vēl agresīvākā Cup versija, kas faktiski vairāk piemērota trases apstākļiem. Četru riteņu stūres sistēma būs abām versijām.

Renault Megane R.S. ierašanās cer uzjundīt konkurenci sportisko hečbeku segmentā, kur tas konkurēs ar Honda Civic Type-R, VW Golf R un gaidāmo Hyundai i30 N.

Skaties video!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Renault Captur

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Captur pievilcīgais dizains, bagātīgo versiju kvalitatīvais interjers un zemā cena patiks daudziem, taču tā mazjaudīgie dzinēji un gaitas īpašības nedaudz atpaliek no konkurentu piedāvātā. Mēs vēlētos arī lielāku plašumu aizmugurē sēdošajiem.