Ziņas

Paziņota Maserati Levante cena Latvijā

Latvijā prezentē Maserati Levante apvidus auto
Levante ar 275 ZS dīzeļdzinēju un 430 ZS benzīna motoru
Maserati Levante cena Latvijā ir no 71 700 eiro

Aizvadītās nedēļas nogalē Latvijā tika prezentēts pirmais Maserati apvidus automobilis Levante. Nosaukums Levante nāk no Via Emilia Levante ielas Boloņā, Itālijā, kur vairāk nekā pirms gadsimta brāļi Mazerati izsapņoja sapni par savu uzņēmumu, kurš šodien nes viņu vārdu

Šobrīd Levante tiek piedāvāts ar diviem motoriem. Viens no tiem ir 3,0 litru dīzeļmotors, kas attīsta 275 ZS un 600 Nm.

Šis dzinējs ļauj 100 km/h ātrumu sasniegt 6,9 sekundēs un maksimālais ātrums ir 230 km/h. Ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš ir 7,2 l/100 km, oglekļa dioksīda emisija - 189 g/km.

Otra opcija ir 3,0 litru twin-turbo benzīna dzinējs, kas spēj attīstīt 430 ZS jaudu un 580 Nm griezes momentu. No 0 līdz 100 km/h Levante S paātrinās 5,2 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 264 km/h. Ražotāja norādītais degvielas patēriņš - 10,9 l/100 km, bet oglekļa dioksīda emisija - 253 g/km.

Eiropas tirgū gaidāms arī 350 ZS benzīna motors, kas ļaus Levante 100 km/h ātrumu sasniegt 6 sekundēs, bet tā maksimālais ātrums ir 251 km/h. Šī modeļa vidējais degvielas patēriņš - 10,7 l/100 km, oglekļa dioksīda emisija - 249 g/km.

Visi dzinēji ir komponēti kopā ar pilnpiedziņas sistēmu “Q4”, optimāli sadalot griezes momentu starp riteņiem, 8 pakāpju automātisko pārnesumkārbu un “Start&Stop” funkciju. Standarta aprīkojuma sarakstā ietverta regulējamā pneimatiskā balstiekārta un elektroniski vadāmie amortizatori.

Regulējamā piekare ļauj izvēlēties automobiļa augstumu 5 dažādos līmeņos (tostarp 2 bezceļa variantus). Braucot bezceļu apvidū, tiek sniegts maksimāls komforts, savukārt uz ceļiem ar kvalitatīvu asfalta segumu var baudīt sportisko braukšanas stilu.

Levante interjerā izmantoti augstākās kvalitātes materiāli - no premium līmeņa ādas sēdekļiem līdz Ermenegildo Zegna zīda audumam un salona apdares elementiem. Telpisko sajūtu salonā pastiprina elektroniski vadāms panorāmas jumts. Vadītājs un pasažieri var izmantot uzlaboto “Maserati Touch Control” multimediju sistēmu ar 8,4 collu augstas izšķirtspējas skārienjutīgo ekrānu.

Levante pircēji savu auto varēs izvēlēties kopā ar papildu komplektācijas paketēm „Luxury-Package” un “Sport-Pack”. Katra no tām izceļas ar unikālām stilistikas un tehniskajām īpašībām un ļauj potenciālajiem pircējiem iegādāties individualizēta izskata automobiļus. Kopā ar jaunajiem apvidus automobiļiem var pasūtīt arī papildu bagāžas nodalījumu, jumta bagāžnieku vai āķi piekabei.

Levante dīzeļversijas cena Latvijā ir sākot no 71 700 EUR, ieskaitot nodokļus. Visjaudīgākā modeļa ar benzīna V6 “Twin-Turbo” dzinēju cena ir sākot no 89 500 EUR, ieskaitot nodokļus.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Maserati GranCabrio kabriolets

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Elegants un bagātīgi aprīkots četrvietīgs kabriolets. Žēl, ka vietas bagāžai ir pamaz, arī braukšanas piedzīvojums nav tik elpu aizraujošs, kā auto izskats.

Lietota auto tests