Ziņas

Maserati Levante nonāk atklātībā

Maserati laiž klajā savu pirmo krosoveru
Divi benzīna motori un arī dīzeļdzinējs
Pārdošanā jau pavasarī

Gandrīz piecus gadus pēc tam kad Maserati paziņoja par plāniem laist klajā apvidus auto un demonstrēja Kubang konceptauto, šie solījumi beidzot ir materializējušies. Klajā nācis pirmais Maserati apvidus auto, kuram dots nosaukums Levante.

Maserati Levante ražošana jau esot sākusies, to izgatavo Fiat Chrysler rūpnīcā Itālijā, bet pārdošanā Eiropā tas nonāks pavasarī. Maserati krosovera veidols ir saglabājis Kubang prototipa iezīmes, savukārt tehniski tas lielā mērā ir saistīts ar Ghibli sedanu – Levante būs pieejams ar tiem pašiem 3,0 litru tilpuma benzīna motoriem un tāda paša tilpuma dīzeļmotoru.

Tiek ziņots, ka Levante 350 varēs 0-100km/h sprintu veikt 6,2 sekundēs, bet Levante 450 to pašu paveiks 5,2 sekundēs, kamēr Levante dīzeļversija – 6,9 sekundēs.

Maserati uzsver, ka Levante gaitas un vadāmības īpašības atbilst šī zīmola standartiem, taču ar pievienotu vērtību, ko rada iespēja braukt bezceļos. To, šķiet, vēl nāksies pārbaudīt, kad dīleru salonos nonāks pirmie Maserati Levante demo auto.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Maserati GranCabrio kabriolets

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Elegants un bagātīgi aprīkots četrvietīgs kabriolets. Žēl, ka vietas bagāžai ir pamaz, arī braukšanas piedzīvojums nav tik elpu aizraujošs, kā auto izskats.

Lietota auto tests