Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2016: Maserati Levante

Pirmais Maserati apvidus auto
Pārdošanā jau pavasarī
Ženēvas auto izstāde 2016

Ženēvas auto izstādē prezentēts Maserati pirmais apvidus auto modelis. Tā nosaukums ir Levante un tirdzniecībā tas nonāks jau pavasarī.

Agresīvā itāļa tēla pamatā ir masīvs radiatora režģis un šauri priekšējie lukturi, bet bufera sānu daļā iebūvētas ventilācijas lūkas, tādā veidā saglabājot vizuālās iezīmes no iepriekš izveidotā Kubang prototipa.

Visas Levante modifikācijas iegūs elektriski vadāmu pneimopiekari, Q4 inteliģento pilnpiedziņas sistēmu un astoņu pakāpju automātisko transmisiju.

Tas aizgūs Ghibli un Quattroporte modeļos izmantoto V6 3,0 litru benzīna dzinēju, tomēr kā alternatīva būs arī tāda paša tilpuma dīzeļmotors. Tuvākajā laikā klāstam varētu pievienoties arī Quattroporte V8 benzīna dzinējs, kā arī hibrīda modifikācija.

Nonākot tirdzniecībā, Levante konkurēs ar tādiem segmenta pārstāvjiem kā Porsche Cayenne, BMW X5, Mercedes-Benz GLE un Audi Q5.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.