Ziņas

Parīzes auto izstāde 2016: Toyota CH-R

Toyota CH-R krosovers
Pieejamas benzīna un hibrīda versijas
Parīzes auto izstāde 2016

Sekojot divām dažādām koncepta versijām, japāņu autoražotājs Toyota prezentējis ražošanai paredzēto CH-R krosoveru. Lai arī pirmizrādi tas piedzīvoja Ženēvas autoizstādē šī gada pavasarī, toreiz Toyota vēl nevēlējās atklāt auto interjeru.

CH-R pievienojas mazo krosoveru segmentam, kurā dominē tādi modeļi kā Fiat 500X, Jeep Renegade, Mazda CX-3, Nissan Juke un Honda HR-V.

Muskuļoto CH-R ārieni akcentē LED priekšējie lukturi, rombveida radiatora restes un bumeranga formas aizmugures lukturi. Interjerā galvenie elementi ir vērsti pret vadītāju, vidū atrodoties astoņu collu skārienjūtīgajam ekrānam.

Eiropā tas būs nopērkams ar 1,2 litru benzīna turbomotoru ar 114 ZS un 185 Nm griezes momentu. Kā alternatīva tiek piedāvāta 120 ZS 1,8 litru hibrīda versija un dažos tirgos būs pieejams arī 2,0 litru benzīna agregāts. CH-R būs nopērkams gan ar priekšpiedziņu, gan pilnpiedziņu. Transmisijas - sešpakāpju mehāniskā un variatora pārnesumkārba.

CH-R tirdzniecība tiks uzsākta nākamgad, bet to iespējams pasūtīt kopš šī gada rudens.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.