Ziņas

Parīzes auto izstāde 2016: Land Rover Discovery

Piektās paaudzes Discovery
Tagad vēl lielāks un ātrāks
Parīzes auto izstāde 2016

Ar krāšņu prezentāciju Parīzes auto izstādē atklāts viens no lielākajiem eksponātiem - jaunais Land Rover Discovery.

Piektās paaudzes Discovery ir lielāks, ekonomiskāks un dinamiskāks nekā tā priekštecis. Pateicoties alumīnija platformai, tam izdevies samazināt svaru par 480 kg.

Septiņiem pieaugušajiem piemērotais apvidus auto piedzīvojis būtiskas dizaina pārmaiņas, kļūstot līdzīgāks Discovery Sport modelim gan eksterjerā, gan interjerā.

Pārmaiņu rezultātā Discovery nav zaudējis savu būtību. Arī turpmāk tas būs viens no labākajiem ģimenes auto pasaulē, nodrošinot augstas klases komfortu, drošību un veiktspēju visos ceļa apstākļos. 

Aprīkojuma klāstā ietvertas modernākās sistēmas – daļēji autonoms braukšanas režīms, 10 collu skārienjūtīgais ekrāns, deviņas USB pieslēgvietas un 4G WiFi hotspot pārklājums, kuram varēs pievienot līdz pat astoņām ierīcēm vienlaikus.

Bāzes versijā Discovery iegūs 2,0 litru 240 ZS bi-turbo dīzeļdzinēju, kuram seko 3,0 V6 ar 258 ZS agregāts. Dinamiskākais klāsta pārstāvis ir 3,0 litru V6 benzīna motors ar 340 ZS, kas aizgūts no iepriekšējā modeļa. Visi dzinēji sajūgti ar astoņpakāpju ZF automātisko transmisiju.

Pārdošanā tas nonāks nākamā gada pavasarī.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.