Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2016: Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo 159 pēctecis
Aizmugures piedziņas un pilnpiedziņas versijas
Ženēvas auto izstāde 2016

Alfa Romeo izvēlējās visai netipisku veidu, kā plašāku publiku iepazīstināt ar jauno Giulia. Pērn Frankfurtē tika prezentēta modeļa spēcīgāka versija Quadrofoglio Verde, kas ir tiešs konkurents BMW M4, savukārt pusgadu vēlāk Ženēvā itāļu autoražotājs debitējis ar Giulia standarta versiju.

Atskaitot Ferrari inženieru veidoto 510 ZS dzinēju, Giulia ieguvis vairākas pircējiem saprotamākas un pieejamākas modifikācijas. Kopumā motoru gamma sastāvēs no trim dzinējiem. Vienīgais benzīna pārstāvis būs 200 ZS 2,0 litru turbomotors  ar astoņpakāpju automātisko transmisiju.

Lielāku popularitāti varētu iemantot 2,2 litru dīzeļdzinējs, kas atkarībā no versijas attīsta 150 vai 180 ZS. Abi ir savienojami ar iepriekš pieminēto automātu vai sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu.

Standarta izpildījumā Giulia būs ar aizmugures piedziņu, bet dažas aprīkojuma versijas piedāvās arī pilnpiedziņu.

Ražotājs apgalvo, ka auto radīs neizmērojamu braukšanas prieku, pateicoties lieliskai 50/50 izsvarojuma attiecībai un sabalansētajai balstiekārtai, priekšā izveidojot divsviru balstiekārtu, bet aizmugurē daudzsviru.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.