Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2016: Toyota C-HR

Jaunums krosoveru segmentā no Toyota
Sportiska āriene un hibrīda versija
Ženēvas auto izstāde 2016

Japāņu autoražotājs Toyota cer, ka ceļu uz lieliem panākumiem krosoveru segmentā bruģēs jaunais C-HR modelis, kas Ženēvā piedzīvoja pirmizrādi.

Auto dizaineri vēlējās, lai auto atšķirtos citu klases pārstāvju vidū un viņiem tas ir veiksmīgi izdevies. C-HR apvieno kupejas sportiskumu un krosovera paaugstināto sēdpozīciju.

Veidots uz Prius modeļa bāzes, krosovera pamatā ir jaunā TNGA platforma. Modifikāciju sarakstā varēsim ieraudzīt pēdējās paaudzes 1,8 litru hibrīda versiju ar 125 ZS un 1,2 litru turbodzinēju ar 115 ZS.

Mazais motors aizgūts no Auris un to varēs sajūgt ar sešpakāpju mehānisko vai CVT automātisko transmisiju. Pēdējo no tiem varēs apvienot gan ar priekšpiedziņas, gan pilnpiedziņas versiju. Dažu valstu tirgos C-HR nonāks arī 2,0 litru versijā.

C-HR tiešākie konkurenti būs Renault Captur, Nissan Juke un Fiat 500X, kuriem gan pašlaik vēl nav pieejama hibrīda modifikācija. Tirdzniecībā jaunais modelis nonāks nākamā gada sākumā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.