Ziņas

Ford Kuga - atsvaidzināts!

Ford atjauninājuši Kuga krosoveru
Plašas izmaiņas eksterjerā, mūsdienīgs aprīkojums
Pārdošanā rudens pusē

Ford laiduši klajā atjaunināto Kuga krosoveru, kas idejiski nav nekāds pārsteigums, jo jau pērn Losandželosā tika parādīts tā amerikāņu radinieka – Ford Escape „feislifts”.

2016.gada Kuga ieguvis masīvāku priekšgala dizainu, kas atgādina izmēros lielāko Ford Edge (kas šogad arī gaidāms Latvijā), to papildina jauns bufera dizains un biksenona priekšējie lukturi. 

Jauni lukturi un buferis rotā arī Kuga aizmuguri. Papildināts ir arī aprīkojuma saraksts, kas ietver jaunu 8 collu skārienjutīgu infosistēmas ekrānu ar tādām noderīgām funkcijām kā Apple CarPlay un Android Auto.

Motoru klāstā – jauns 1,5 litru tilpuma TDCi turbodīzelis ar 120 ZS, kura vidējais degvielas patēriņš esot vien 4,4 litri uz 100 km. Pieejams arī 150 ZS 2,0 litru tilpuma TDCi un 1,5 litru tilpuma Ecoboost benzīna motors ar 120, 150 vai 180 ZS.

Sagaidāms, ka atjauninātā Kuga tirdzniecība sāksies rudens pusē.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.