Ziņas

Ford Kuga – tagad arī ar "automātu"

Ford Kuga ar automātisko transmisiju
Komplektā ar 2,5 litru turbo benzīna dzinēju
Cena sākot no Ls 18 199

Jau gandrīz gadu Latvijā pazīstamais Ford Kuga kompaktais apvidnieks tagad pieejams arī ar automātisko transmisiju – komplektā ar 200 zirgspēku 2,5 litru turbo dzinēju. Modifikācijas ar šo dzinēju Latvijā tiek piedāvātas Trend un Titanium aprīkojuma līmeņos un tiek komplektētas gan ar piecpakāpju automātisko, gan sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Atkarībā no vadītāja braukšanas stila, automātiskajai pārnesumkārbai iespējams izvēlēties attiecīgu režīmu. Ja vēlaties maksimālu kontroli, jāizvēlas manuālais režīms. Šis, kā arī sporta režīms, ļauj transmisijai reaģēt ātrāk uz vadītāja komandām, nodrošinot sportiskāku un dinamiskāku braukšanu.

Ford apgalvo, ka Kuga ar 2,5 litru Turbo Durashift automātisko transmisiju vidēji tērē vien 10,3 litrus degvielas uz nobrauktajiem 100 km, kas ir tikai par 0,4 litriem vairāk nekā automobilim ar manuālo transmisiju.

Ford Kuga ar 2,5 litru turbomotoru un automātisko transmisiju maksā, sākot no no Ls 18 199 - jeb apmēram 26 tūkstošiem eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.