Ziņas

Jaunais Ford Kuga: tagad ar 1,6 benzīna dzinēju

Otrās paaudzes Ford Kuga
Jauns dizains, plašāks aprīkojums
Divi dīzeļi un 1,6 benzīna turbomotors

Ženēvas auto izstādē debitējis jaunais Ford Kuga, ko ražotājs raksturo kā ietilpīgāku, dinamiskāku un spējīgāku, nekā pirmās paaudzes Kuga.

Jaunajam Kuga krosoveram ir 442 litru bagāžas nodalījuma ietilpība, par 82 litriem vairāk nekā priekštecim. Tāpat kā iepriekš, tas veidots uz jaunā Ford Focus platformas, bet aprīkojums ir krietni plašāks, ietverot automātisko bagāžas nodalījuma vāka atvēršanu.  

Citu jaunumu vidū jāmin Ford SYNC multimediju sistēma, kā arī virkne palīgierīču, piemēram, palīgs auto novietošanai stāvvietā Active Park Assist, aklās zonas brīdinājuma sistēma, kas signalizē, ja vadītājam neredzamajā zonā atrodas transportlīdzeklis, tādā veidā pasargājot no iespējama negadījuma.

Ford krosovers tiks piedāvāts ar kompānijas jaunāko pilnpiedziņas sistēmu un tirgū nonāks gada beigās vai nākamā gada sākumā.

Dzinēju klāstā – divi 2,0 litru turbodīzeļi ar 140 vai 163 ZS (pieejami ar manuālo vai automātisko pārnesumkārbu), kā arī 1,6 litru EcoBoost benzīna turbodzinējs.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.