Ziņas

SEB līzinga Auto dienas Daugavpilī piesaista simtiem auto pircēju

SEB līzinga Auto dienas Daugavpilī
Desmitiem jaunāko auto modeļu
Testa braucieni un noskatītā auto iegāde

Piesātināta autobraukšanas un iepazīšanas pieredze SEB līzinga Auto dienās Daugavpilī. Sadarbībā ar jaunu automobiļu tirgotājiem SEB līzinga un Drošas Braukšanas skolas darbinieki gandrīz tukšā vietā uzbūra improvizētu autošovu. Tiesa gan, gandrīz ar visiem eksponātiem bija iespējams veikt testa braucienus.

Kopīgiem spēkiem organizatoriem un dīleriem izdevās atspoguļot Latvijas jaunu auto tirgus aktuālā piedāvājuma modeli – no Dacia Duster vai Opel Corsa līdz Audi Q7 un Volvo XC90. Ņemot vērā abu konkurējošo SUV klases auto īpašo statusu, dizainu un tehnoloģisko līmeni, divu dienu laikā tie kļuva par vispieprasītākajiem testa automobiļiem, prasot ne mazumu izturības un pacietības no abu marku dīleru pārstāvjiem.

Par savdabīgu rekordu parūpējās arī jaunais Kia Sorento. Daudziem vēl svešs, un tādēļ vēl jo vairāk vilinošs, testu otrajā dienā tas testa braucienos pavadīja piecas nepārtrauktas stundas.

Iespēja vaigā skatīt pēdējos autotirgus jaunumus, un piedevām vēl tikt pie to stūres, daudzu apmeklētāju ziņā bija pat vērtīgāka pieredze par īsu braucienu ar automašīnu teju 100 000 eiro vērtībā.

SEB līzinga Auto dienas kļuva par pirmo pasākumu Latvijā, kur tika izrādīts jaunais Hyundai Tucson modelis, - oficiālā preses iepazīstināšana ar korejiešu krosoveru notika tikai nākamajā nedēļā pēc Daugavpils pasākuma. Kā atzina Hyundai pārstāvji no Jēkabpils, par Tucson biežāk interesējas ļaudis ar patiesu nodomu un iespēju tādu iegādāties, kas Daugavpilī arī notika. Vairāki modeļi, piemēram, Opel Mokka auto dienās atrada pat vairākus pircējus.

Vērojot apmeklētāju reakciju, bija skaidri redzams, ka reāla automašīnas klātbūtne un kaut desmit minūtes pie stūres efektīgi nosver svaru kausu par labu vienam vai otram auto, - pat ja tas nepieder visjaunākajai modeļu paaudze. Jau krietni laiku pārdošanā bijušajam krosoveram Mitsubishi ASX Izdevīga cena un aprīkojums īstā brīdī var palīdzēt ne mazāk kā boksertipa dīzeļdzinējs un simetriskā pilnpiedziņa paaugstinātajam universālim Subaru Outback.

Pasākums, kurā jauns, vēl nepazīstams modelis atrodas blakus labi pazīstamiem savu segmentu līderim, labāk par jebkuru reklāmu piesaista nākamos klientus. Ikviens autobraucējs pazīst Nissan Qashqai, bet ko viņš zina par Ssangyong Korando? 4x4 automašīnu ražotājs no Dienvidkorejas mērķtiecīgi izmantoja auto dienas, lai paziņotu par atkalatgriešanos Latvijas tirgū. Savukārt Latvijā iecienītāko marku Volkswagen, Renault un Nissan Daugavpils dīleri prata pierādīt savu kompetenci un iespējas gan sava reģiona klientu, gan galvaspilsētas konkurentu acīs.

Par SEB līzinga Auto dienām  

Kopš 2012. gada rudens SEB līzings organizē Auto dienas dažādos Latvijas reģionos. Šogad šī bija jau septītā reize, kad klientiem piedāvāts šāds pasākums, un pirmā reize – Daugavpilī. Auto dienas apmeklē 300 – 500 cilvēku.

SEB Auto dienu apmeklētājiem tradicionāli ir iespēja veikt testa braucienus ar aptuveni 50 visdažādākajām jaunākajām automašīnām, sākot no kompaktklases līdz pat apvidus auto, uzklausīt dīleru speciālistu ieteikumus, uzzināt drošas braukšanas speciālistu padomus un izmēģināt „avārijas simulatoru” un „dzēruma brilles”.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.