Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2015: Peugeot

Peugeot 308 R-Hybrid ar 500 ZS
Fractal koncepts iezīmē nākotnes dizainu
Frankfurtes auto izstāde 2015

Peugeot plašākai publikai atrādījusi 308 GTi modeli, kas pieejams kā 250, tā arī 270 ZS versijā. Abām modifikācijām ir sešpakāpju manuālā transmisija, jaudīgākajai – arī Torsen ierobežotas slīdes diferenciālis, lai uzlabotu saķeri ar ceļu.

Ieskrējiens līdz 100 km/h 270 ZS versijai prasa vien 6 sekundes, bet tās maksimālais ātrums ir 250 km/h. Neraugoties uz to, tas vidēji patērē tikai 6l/100km.

Iespējams, vēl lielāku uzmanību kā tradīcijām bagātais GTi izpelnās 308 R-Hybrid modelis, kura jauda ir iespaidīgi 500 ZS, bet griezes moments sasniedz 730 Nm. Tas panākts, apvienojot RCZ R modeļa 270 ZS 1,6 litru dzinēju ar diviem 115 ZS elektromotoriem. 0-100 km/h ieskrējiens prasīs vien 4 sekundes.

Līdzās sportiskajiem arsenāla pārstāvjiem, Peugeot Frankfurtē prezentē arī Fractal konceptu. Šis koncepts iezīmē dizaina vīziju, kādā turpmāk virzīsies franču zīmols. Lai arī produkcijas modeļu āriene, kā ierasts, tiks izveidota mierīgākā manierē, Fractal interjera dizains varētu būt visai līdzīgs jau gatavajam produktam.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.