Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2015: Lamborghini Huracan Spyder

V10 5,2 litru dzinējs
Cena, sākot no 235 000 eiro
Frankfurtes auto izstāde 2015

Viens no eksotiskākajiem Frankfurtes auto izstādes modeļiem neapšaubāmi ir Lamborghini Gallardo Spyder aizstājējs – Huracan Spyder.

Pilnpiedziņas kabrioletam ir V10 5,2 litru benzīna dzinējs, kas 100 km/h sasniedz 3,4 sekundēs, bet sprintu līdz 200 km/h veic 10,2 sekundēs. Itāļu superauto maksimālais ātrums ir 323 km/h, tikai nedaudz atpaliekot no sava sāncenša Bentley Continental GT Speed.

Kabrioleta jumtu iespējams aizvērt 17 sekundēs, braucot ar ātrumu līdz 50 km/h. Gadījumā, ja braukšanas ātrums pārsniedz meistarību, vadītāju, apgāšanās gadījumā, izglābs automātiskie drošības stieņi, kas ikdienā ir noslēpti no apkārtējo skatieniem.

Jaunā kabrioleta pārdošana tiks uzsākta nākamā gada pavasarī, un tā cena būs, sākot no aptuveni 235 000 eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.