Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2015: Mercedes-Benz GLC

Veidots uz C-klases platformas
Klāstā arī hibrīda modifikācija
Frankfurtes auto izstāde 2015

Jaunākais Mercedes krosovers ir veidots uz C-Klases platformas, taču tam ir garāka riteņu bāze nekā kompaktajam biznesa klases sedanam. Ir skaidrs, ka GLC galvenais konkurents ir BMW X3 – garums un platums atšķiras vien par dažiem milimetriem, taču Mercedes ir manāmi zemāks.

Visi GLC būs pieejami ar piecām sēdvietām un standarta aprīkojumā liela uzmanība pievērsta drošībai. Kā viena no ekstrām būs automātiskā bremzēšanas un gājēju tuvošanās brīdinājuma sistēma, pilsētas režīmā palīdzot izvairīties no sadursmes ar kājāmgājējiem vai velobraucējiem.

Mercedes pircējiem piedāvās izvēlēties kādu sekojošām modifikācijām - GLC220d, GLC250d, GLC250 un GL350 e4Matic.

Pēdējais no tiem spēs veikt 34 garu distanci pārtiekot tikai no elektroenerģijas, bet ieskrējienam līdz 100 km/h būs nepieciešamas 5,9 sekundes. Ražotājs plāno arī sportisku GLC modifikāciju - 450 AMG Sport ar biturbo V6 motoru un apmēram 360 ZS.

GLC modifikācijas iegūs 9G-Tronic deviņu pakāpju automātiskās transmisijas un 4Matic pilnpiedziņas sistēmu. Vienīgais izņēmums būs hibrīda versija, kas saņems septiņu pārnesumu automātu.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.