Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2015: Borgward BX7

Borgward zīmola atgriešanās
BMW X3 un Audi Q5 konkurents
Frankfurtes auto izstāde 2015

Uz globālās autoindustrijas skatuves atkal parādījies 1919.gadā dibinātais vācu zīmols Borgward. Pirms vairākiem gadu desmitiem bankrotējušais ražotājs ir atgriezies, turklāt ar apvidus auto, kas izmēru ziņā līdzinās Audi Q5 un BMW X3.

To varēs iegādāties ar 2,0 litru benzīna turbomotoru ar 224 ZS, bet jau tuvākajā laikā paredzēts BX7 piedāvāt hibrīda modifikācijā, kuras kopējā jauda sasniegs 300 ZS.

Paredzams, ka jaunais SUV tiks piedāvāts ar četru riteņu piedziņu, bet dzinēja jauda uz riteņiem tiks novadīta ar jauna tipa divsajūgu automātisko transmisiju.

Ilgtermiņā papildinot modeļu klāstu un paplašinot produkcijas apjomus, 2025. gadā vācu autoražotājs ieplānojis ražot 1,6 miljonus vienību gada laikā. Bogward RX7 pārdošana sāksies nākamgad Ķīnā, taču pēc gada tas gaidāms arī Eiropas tirgū.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.