Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2015: Bentley Bentayga

Pirmais Bentley SUV
6,0 litru W12 dzinējs
Frankfurtes auto izstāde 2015

Bentayga ir pirmais SUV, ko radījis britu luksusa auto ražotājs. Zem motora pārsega tam ir 6,0 litru tilpuma W12 motors ar 608 ZS jaudu un 900 Nm griezes momentu. Tā maksimālais ātrums virs ir 300 km/h, bet 100 km/h tas sasniedz 4,1 sekundē.

Tas nozīmē, ka Bentayga dinamikas ziņā spēs mēroties ar Porsche Cayenne Turbo S. Iespaidīgie veiktspējas rādītāji gan liks samierināties ar vairāk nekā 13 l/100km degvielas patēriņu un ar vienu uzpildi Bentayga spēs mērot aptuveni 600 km.

Būdams apvidus auto, tam nav pieejami pazeminātie ātrumi, taču vadītājs varēs izvēlēties kādu no vairākiem braukšanas režīmiem, kuru vidū ir komforta, sporta un Bentley režīmi, kā arī vairāki bezceļu braukšanai paredzēti uzstādījumi.

Laika gaitā auto tiks piedāvāts arī ar dīzeļa un hibrīda modifikācijām, bet sēdvietu skaits variēs no četrām līdz septiņām vietām.

Bentayga bāzes cenas sākas virs 200 tūkstošiem eiro, tomēr par šo naudu tas sola vislabāko, ko var piedāvāt Bentley – kvalitāti, komfortu un neaprakstāmu braukšanas baudu.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.