Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2015: Audi A4

Piektās paaudzes Audi A4
Dzinēju klāstā septiņas izvēles
Frankfurtes auto izstāde 2015

Ņemot vērā klientu atsauksmes Audi lielākajos noieta tirgos, bijušā kompānijas dizaina bosa Volfganga Egera paspārnē tapušais, jaunais A4 ar nolūku ir veidots vairāk formāls, nekā tā galvenie konkurenti – BMW 3.sērija un Mercedes-Benz C-Klase.

Lai arī no ārpuses tas izskatās pēc feislifta, tam ir mūsdienīgs interjers, uzlabots motoru klāsts, samazināts svars un lielāks plašums salonā. Neraugoties uz šīm pārmaiņām, jaunā modeļa sākumcena būšot zemāka nekā iepriekšējam A4.

Piektās paaudzes modelis būs pieejams ar septiņiem dzinējiem – četriem TDI dīzeļdzinējiem un trim TFSI benzīna motoriem. Agregātu jauda sniegsies no 150 līdz 275 ZS, savukārt ekonomiskākais no visiem būs 2,0 TDI Ultra dzinējs, kura vidējais degvielas patēriņš būs 3,8l/100km.

Visiem benzīna dzinējiem un četrcilindru dīzeļmotoriem standarta aprīkojumā būs sešpakāpju mehāniskā transmisija, bet septiņpakāpju S-tronic automātisko pārnesumkārbu varēs iegūt par papildus samaksu. Vienīgais izņēmums ir 270 ZS jaudīgais 3,0 TDI, kas tiks savienots ar astoņpakāpju Tiptronic automātu un Quattro pilnpiedziņu.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.