Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2015: Audi e-tron Quattro koncepts

Izmantos trīs elektromotorus
Veidots uz Audi Q7 platformas
Frankfurtes auto izstāde 2015

Elektriskā SUV koncepts dod ieskatu, kāds varētu būt gaidāmais Audi Q6, ko paredzēts laist klajā 2018.gadā.

Tam ir trīs elektromotori un kupejai līdzīgs siluets, kas atgādina BMW X6 un nesen klajā laisto Mercedes-Benz GLE Coupe. Par pamatu gaidāmajam modelim tiks izmantota Audi Q7 platforma.

Daļa no elektriskās piedziņas risinājumiem ir aizgūta no Audi R8 e-tron, izmantojot tā dzinēju un bateriju tehnoloģiju. Iecerēts, ka elektromotoru kopējā jauda pārsniegs 500 ZS, ļaujot 100 km/h atzīmi sasniegt 3,9 sekundēs. Ar vienu uzlādi tas spēs veikt 500 km garu distanci.

Tiešākais e-tron quattro konkurents būs Tesla X modelis un plānots, ka elektriskais SUV pārdošanā nonāks 2018. gada otrajā pusē.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.