Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2015: Alfa Romeo Giulia

Aizmugures piedziņas Alfa Romeo
3. sērijas konkurents
Frankfurtes auto izstāde 2015

Daudzi fani jau vairāk nekā 20 gadus gaidīja no Alfa Romeo īstenu, aizmugures piedziņas sporta sedanu – un te nu tas ir – Alfa Romeo Giulia.

Tas pirmoreiz tika parādīts plašākai sabiedrībai savā visniknākajā veidolā – Quadrofoglio Verde, ar 510 ZS 3,0 litru tilpuma V6 turbodzinēju, ko palīdzējuši veidot inženieri no Ferrari. Tam ir par 79 ZS vairāk nekā BMW M3 un 0-100 km/h sprintu tas veic 3,9 sekundēs.

Giulia būs pieejams ar sešu pakāpju mehānisko vai automātisko transmisiju. Pēc ražotāja informācijas, automašīnas svara un jaudas attiecība būs mazāka nekā 3kg uz ZS, tādejādi var secināt, ka kopējais svars nepārsniegs 1530 kg.

Alfa Romeo 159 pēcnācējs konkurēs ar BMW 3. sēriju, Audi A4 un Jaguar XE. Šis ir pirmais no astoņiem jaunajiem zīmola modeļiem, kuru ražošanas uzsākšana ir plānota līdz 2018. gadam.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.