Ziņas

Jauno 800 ZS Lamborghini sauks HyperVeloce

Ekskluzīvs Lamborghini modelis
Veidots uz Aventador SV bāzes
Tikai 30 eksemplāri

Lamborghini vēlas pārsteigt autoentuziastus ar vēl vienu kosmosa kuģi, taču informācijas noplūdes interneta laikmetā vienkārši neļauj viņiem to izdarīt tā, kā viņi paši to vēlētos.

Mūsu rīcībā ir informācija, ka jaunāko Lamborghini supermodeli, kas veidots uz Aventador SV bāzes, sauks HyperVeloce. Tiks izgatavoti vien 30 eksemplāri – 20 kupejas un 10 rodsteri. Tā publiskā pirmizrāde notiks Pebble Beach eksotisko auto šovā strikti ierobežotam potenciālo pircēju lokam.

Mūsu avoti ziņo, ka HyperVeloce būs 800 ZS motors (50 ZS vairāk nekā Aventador SV), tas būs vieglāks un demonstrēs krietni agresīvāku aerodinamisko „mundieri”, nekā modelis, uz kura platformas tas veidots.

Ekskluzīvu modeļu ražošana jau ir kļuvusi par Lamborghini tradīciju, ja atceras kaut vai Sesto Elemento, Reventon un šķietami nereālo Veneno (šai ziņai pievienotajā attēlā), kas izgatavots vien 13 eksemplāros, turklāt katrs maksā vairāk kā 4 miljoni eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests