Ziņas

Mercedes-Benz GLE Coupe konkurēs ar BMW X6

Mercedes-Benz GLE Coupe
Tiešs BMW X6 konkurents
Pārdošanā nākamgad

Mercedes-Benz ir pilni apņēmības pārvilināt savā nometnē tos klientus, kas apsver BMW X6 iegādi. Klajā nācis Mercedes-Benz GLE Coupe, kas veidots pēc tās pašas receptes, kādu izmantojuši konkurenti Minhenē. Ja X6 ir radīts uz X5 bāzes, tad GLE Coupe pamatā ir ML, jeb M-klases apvidus auto, kam nākamgad paredzēts feislifts un nosaukuma maiņa uz GLE.

Tāpat kā ar X6, jaunā Mercedes modeļa dizainam atveltītais budžets ir iztērēts eksterjeram. Interjers ir identisks tam, kāds būs arī nākamgad gaidāmajam M-klases feisliftam/GLE.  Kopumā jāatzīst, ka ražošanas versija daudz neatpaliek no konceptauto, kas pērn tika demonstrēts Pekinas auto izstādē.

Atšķirībā no M-klases, GLE Coupe ir mazliet atšķirīga balstiekārta un stūres sistēma, kas orientēta uz sportisku braukšanu. Auto ir 4,9 metrus garš, 2 metrus plats un 1,7 metrus augsts.

Eiropā tas būs pieejams ar benzīna un dīzeļa motoriem, kā arī 4MATIC pilnpiedziņu un deviņpakāpju 9G-TRONIC automātisko pārnesumkārbu. GLE Coupe arī debitēs ar AMG Sport aprīkojuma pakotni, kas ir tiešs konkurents Audi S-line un BMW M Performance pakotnēm.

GLE Coupe populārākā modifikācija solās būt GLE 350d 4MATIC ar 3,0 litru dīzeļdzinēju, kam ir 258 ZS un 620 Nm griezes moments.   Pats jaudīgākais GLE Coupe būs GLE 63 AMG ar 570 ZS 5,5 litru V8 benzīna turbomotoru.

Auto pārdošanā nonāks nākamā gada otrajā pusē.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!