Ziņas

Pirmie jaunā Citroen Jumpy foto

Komerctransports no Citroen
Dizains aizgūts no Tubik koncepta
Skaties fotogaleriju!

Daži vēl atceras Citroen Tubik konceptu, kas tika prezentēts 2011. gada Frankfurtes autošovā. Tagad spiegu fotogrāfiem ir izdevies iemūžināt Citroen testu auto, kas varētu būt jaunās paaudzes Jumpy, tomēr tā forma atgādina iepriekš prezentēto Tubik.

Tas varētu nozīmēt, ka nākamgad gaidāmā komerctransporta modeļa dizains tiks aizgūts no Tubik koncepta, veicot vien dažas izmaiņas un padarot to mazāk futūristisku.

Mūsu informācijas avoti ziņo, ka nākamās paaudzes Jumpy varētu būt pieejams vairākās modifikācijās.
 
Ja tas apstiprināsies, tad pasažieru versijas nosaukums, iespējams, būs Jumpy, savukārt luksusa modelis tiktu nosaukts par Tubik, līdzīgi kā Volkswagen T5 gadījumā - Caravelle un Multivan. 

Kā zināms, Citroen Jumpy tiek veidots uz vienas platformas ar Peugeot Expert un Toyota ProAce. Tas liek domāt par to, ka arī no abiem sugasbrāļiem jau pavisam drīz varēsim gaidīt jaunumus.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.