Ziņas

Viesnīcas darbinieks sadauza klienta Lamborghini

Nepatīkams incidents Indijā
Viesnīcā sadauza Lamborghini
Zaudējumi mērojami ar pasakainiem skaitļiem

Kādas piecvaigžņu viesnīcas darbinieks Indijā šobrīd ir jauna, labi apmaksāta darba meklējumos pēc tam kad nejauši bija sadaudzījis klientam piederošo Lamborghini Gallardo Spyder, radot vairāk nekā 300 tūkstošu dolāru zaudējumus.

Nepatīkamais incidents noticis viesnīcā Le Meridian Indijas galvaspilsētā Deli, kur kāds Aruns Kumārs devās uz stāvvietu, lai paņemtu un klientam pie viesnīcas ieejas nogādātu eksotisko sporta auto. Tomēr ceļā no stāvvietās gadījās kaut kas neizskaidrojams un Kumāra vadītais Lamborghini Gallardo Spyder ietriecās betona nožogojumā.

Auto pieder kādam vietējam uzņēmējam. Tā augsto cenu izskaidro iespaidīgie nodokļi, kādi Indijā jāmaksā jaudīgu sporta auto īpašniekiem – šajā gadījumā Lamborghini cena kopā ar nodokļiem ir apmēram 500 tūkstoši dolāru.

Tiek ziņots, ka viesnīca sākotnēji piekritusi segt auto remonta izdevumus, taču vēlāk atteikusies no šīs ieceres, atstājot situācijas atrisināšanu policijas un Aruna Kumāra ziņā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests