Ziņas

Jaunā Mercedes-Benz C-Klase nonāk atklātībā

2014.gada Mercedes-Benz C-Klase
Vieglāks svars, kvalitatīvāks interjers
Plašāks komforta un drošības aprīkojums

Šis ir jaunais C-Klases Mercedes-Benz, kas nonācis atklātībā vismaz pāris mēnešus pirms tā oficiālās debijas, kas plānota Detroitas autošovā janvārī.

Šajos spiegu foto tas redzams ar papildaprīkojumā pieejamo AMG apdares pakotni (to gan nevajadzētu jaukt ar sportisko C63 AMG modifikāciju). Jaunā C-Klases Mercedes dizains veiksmīgi apvieno izmēros lielākā S-Klases limuzīna ģenētisko mantojumu ar citu jaunāko modeļu, tai skaitā – CLA iezīmēm.

Līdz šim mūsu rīcībā nonākušie jaunā C-Klases sedana interjera foto liecina, ka vācu autoražotājs cenšas panākt savus tuvākos konkurentus gan dizaina, gan kvalitātes jomā.  

Sagaidāms, ka C-Klase iegūs jaunākās Mercedes komforta un drošības tehnoloģijas, tai skaitā head-up displeju, kas ietvers arī navigācijas un DISTRONIC PLUS sistēmas ziņojumus.  

Viena no jaunā C-Klases sedana būtiskākajām iezīmēm ir alumīnija sakausējumu virsbūves konstrukcija, kas ļāvusi samazināt modeļa svaru, kā arī alumīnija komponentu balstiekārta (papildaprīkojumā būs pieejama arī AIRMATIC pneimopiekare).  

Plašāka informācija sekos, tuvojoties jaunā C-Klases sedana pasaules pirmizrādei.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!