Ziņas

E-mobilitāte un Opel Ampera Kalnciema Kvartālā

Seminārs par elektro-transportlīdzekļiem
Ciklu atklāj Opel Ampera
Dalība seminārā bez maksas

E-mobilitāte vienkāršoti ir viss, kas saistīts ar pārvietošanos, izmantojot elektroenerģiju.

Kā zināmākie piemēri būtu minami elektrodivriteņi un elektriskie automobiļi, taču tā ir tikai daļa no visiem tiem transportlīdzekļiem, kurus darbina elektrība.

Tieši tāpēc Kalnciema kvartālā tiek uzsākts semināru cikls, kas veltīts šiem jautājumiem. Apmeklētājiem būs iespēja uzklausīt šīs jomas entuziastu un profesionāļu stāstījumus saistībā ar attiecīgo tēmu, piedalīties diskusijās un apskatīt vai praktiski izmēģināt elektriskos transportlīdzekļus.

Pirmais seminārs norisināsies 24. jūlijā plkst. 19:00, un tā laikā apmeklētājiem būs iespēja klātienē iepazīties ar elektrodivriteņiem un tos izmēģināt, kā arī ar aplūkot vienu no Eiropā populārākajiem elektriskajiem automobiļiem un tagad arī Latvijā pieejamo – Opel Ampera.

Dalība 24. jūlija seminārā ir bez maksas. Ierašanās no pulksten 18:30.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.