Ziņas

Gruzijas drifta zvaigzne Georgijs Tevzadze traģiski avarē ar BMW M5

Traģiska avārija ar BMW M5
Bojā iet drifta zvaigzne Georgijs Tevzadze
Slavens ar pretrunīgi vērtētiem video

You Tube zvaigzne, „ trakais” gruzīns Georgijs Tevzadze, kas šokējis pasauli ar savu šķietami plānprātīgo braukšanu ar BMW M5 pa Tbilisi ielām, ir gājis bojā.  

Lai gan šādu galu viņam prognozēja daudzi, likteņa ironija ir, ka negadījuma brīdī viņš pats nemaz nav bijis pie stūres.

Informācija par negadījumu šobrīd ir skopa, taču mūsu avoti Gruzijā vēsta, ka pēc restorāna apmeklējuma pagājušās nedēļas nogalē vairāki vietējie Gruzijas drifta meistari ir devušies mājup, un pats Tevzadze atradies pasažiera krēslā. Pie stūres esošais cilvēks ir bijis skaidrā, taču kādā no kalnainā ceļa līkumiem nav novaldījis stūri un auto sānslīdē ietriecies kokā.

Georgijs bija 26 gadus vecs un sapņoja par kaskadiera karjeru Holivudā.

Skaties video!



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.