Ziņas

Maserati īpašnieks publiski iznīcina savu auto

Maserati īpašnieks nikns uz dīleri
Publiski iznīcina auto
Skaties video!

Kāds auto īpašnieks Ķīnā nolīdzis vairākus cilvēkus, lai tie iznīcinātu viņa Maserati Quattroporte, kas ir gandrīz pusmiljona dolāru vērts.

Šādas rīcības iemesls ir Maserati īpašnieka domstarpības ar Maserati dīleri. Ne velti auto publiskā iznīcināšana notika tieši līdzās arēnai, kur tobrīd sākās starptautiska auto izstāde.

Pircēja sašutums bija par faktu, ka dīleris, remontējot Maserati, bija izmantojis lietotas detaļas. Tas gan nav retums apdrošināšanas gadījumos, jo īpaši, ja auto ir beidzies garantijas termiņš un tas vairs netiek uzskatīts par jaunu.

Sīkāka informācija par domstarpību iemesliem mums nav pieejama, zināms vien, ka nu jau bijušais Maserati īpašnieks publiski uzsvēris, ka ārvalstu autoražotājiem būtu jāsaprot - Ķīnas auto pircēji ir pelnījuši saņemt tādu servisu, kāds tiek sagaidīts no luksusa auto zīmola.

Maserati notikušo komentējuši šādi: „Mums patiešām žēl, ka klients izvēlējies pārtraukt divpusējās sarunas šādā negaidītā veidā”.

Notikušais redzams arī šajā amatieru video:



What Car? TV: Maserati īpašnieks publiski iznīcina savu auto

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Maserati GranCabrio kabriolets

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Elegants un bagātīgi aprīkots četrvietīgs kabriolets. Žēl, ka vietas bagāžai ir pamaz, arī braukšanas piedzīvojums nav tik elpu aizraujošs, kā auto izskats.

Lietota auto tests