Ziņas

Pirmais jaunā Ford B-Max foto

Kompakts MPV no Ford
Veidots uz Fiesta bāzes
B-Max konkurēs ar Opel Meriva

Mazāk nekā gadu pēc tam, kad Ford Ženēvas auto izstādē parādīja B-Max konceptu, autoražotājs nācis klajā ar šī modeļa ražošanas versiju – un šis ir tās pirmais foto. 

Uz Fiesta mazauto bāzes veidotā kompaktā MPV prezentācija plānota pēc mēneša Ženēvas auto izstādē.  Salīdzinot ar konceptu, ražošanas versija nav daudz mainījusies – auto ir zaudējis hroma apdari radiatora restei, taču saglabājis bīdāmās aizmugures durvis ar tajās integrētiem centrālajiem balstiem, kas ļauj ērtāk izkāpt un iekāpt automašīnā.

Šī funkcija lieku reizi uzsver, ka B-Max ir tiešs Opel Meriva konkurents.  Tāpat kā Meriva, arī B-Max mērķauditorija ir jaunas ģimenes vai cilvēki pensijas vecuma gados.

Kompaktais B-Max būs viens no pirmajiem Ford modeļiem, kas tiks piedāvāts ar 1,0 litra (100 un 123 ZS) trīscilindru EcoBoost benzīna turbodzinēju. Modifikāciju klāstā būs arī Duratorq dīzeļi.

Pārdošanā Eiropā jaunais Ford B-Max gaidāms vēlāk šogad.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.