Ziņas

Šāds izskatās jaunais Ford Mondeo

Klajā nāk pirmie jaunā Ford Mondeo foto
ASV to piedāvās kā Ford Fusion
Pilnpiedziņa un hibrīddzinējs?

Šie ir pirmie jaunā Ford Mondeo foto, ko autoražotājs laidis klajā saistībā ar Detroitas auto izstādi, kurā demonstrēts „amerikāņu Mondeo”, jeb Ford Fusion.

Jaunais Mondeo Eiropā nonāks pārdošanā ne ātrāk kā martā, taču ir skaidrs, ka Mondeo un Fusion faktiski ir viens un tas pats auto.

Jaunais Ford ģimenes auto radīts galvenokārt ASV un veidots uz jaunas platformas, kas aizstās Mazda6 un pašreizējās paaudzes Mondeo izmantoto platformu. Ford gan apgalvo, ka arī jaunais Mondeo patiks azartiskas braukšanas cienītājiem.

Mondeo pircēji var sagaidīt, ka dzinēju klāstā būs 1,6 un 2,0 litru Ecoboost benzīna dzinēji kā arī tāda paša tilpuma dīzeļi. ASV tirgū būs pieejams arī modelis ar hibrīddzinēju, taču vai tāds tiks piedāvāts arī Eiropas Mondeo pircējiem, vēl nav izlemts.  

Jaunā Mondeo platforma ir veidota ar nolūku, lai piedāvātu arī visu riteņu piedziņas opciju. Pilnpiedziņa būs pieejama ASV tirgū modifikācijai ar 2,0 litru benzīna dzinēju. Krietni paplašināts arī aprīkojuma opciju klāsts.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.