Ziņas

Pats jaudīgākais BMW M6 debitēs Ženēvā

BMW gatavo jauno M6
4,4 litru V8 dzinējs
Mazāk kā 4,5 sekundes līdz 100 km/h

Tuvojoties Ženēvas auto izstādei, kur gaidāma jaunā BMW M6 prezentācija, klajā nāk arvien jauna informācija par šo bavāriešu superkupeju.

Mūsu avoti BMW ziņo, ka jaunais M6 būs vairāk orientēts uz dinamiku, tam būs oglekļa šķiedras jumts un atsevišķi oglekļa šķiedras virsbūves paneļi. Arī balstiekārta būšot sportiskāka, nekā jebkad agrāk.

Tāpat kā BMW M5, arī M6 būs 4,4 litru V8 biturbo dzinējs ar 560 ZS un 680 Nm griezes momentu, kas, pēc provizoriskiem datiem, ļaus auto no 0 līdz 100 km/h katapultēties mazāk kā 4,5 sekundēs.

Par spīti sportiskajam raksturam, jaunais M6 tik un tā būs komfortabls. Avoti BMW norāda: „BMW ir liela pieredze ar superkupejām un M6 ir jaunākā daļa šajā stāstā. Taču mēs vēlamies arī radīt kaut ko tādu, ko mēs varam saukt par super-sporta auto.” 

Rudens pusē gaidāma arī BMW M6 kabrioleta laišana klajā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.