Ziņas

Droša braukšana Biķernieku kompleksajā sporta bāzē

DBS apmācības notiks Biķerniekos
Ideāla vieta drošas braukšanas apmācībai
Privātpersonām un uzņēmumiem

No šī gada Biķernieku kompleksā sporta bāze kļuvusi par Drošas Braukšanas Skolas apmācību poligonu, kur savu braukšanas prasmi varēs izkopt gan privātpersonas, gan uzņēmumi.  

Andris Pļavenieks, DBS apmācību direktors, skaidro, ka trases izvēle bijis loģisks solis. Pēc viņa teiktā,  „šobrīd tā ir vienīgā un vienlaikus lielākā šāda veida trase Baltijā, kur apvienots sports un droša braukšana.

Trase ir ar 45 gadu ilgām tradīcijām un ļaus mums piedāvāt apmācības visaugstākajā līmenī. Turklāt tās atrašanās tuvu Rīgas centram ir ērta un izdevīga jebkuram, kurš vēlas pilnveidot savas braukšanas prasmes.”

Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiekošās praktiskās nodarbības drošā braukšanā tiek apgūtas ar DBS apmācību automobiļiem Opel Astra un Opel Insiginia, kuriem ir viss nepieciešamais tehniskais nodrošinājums un kuri aprīkoti atbilstoši augstākajiem drošības standartiem.

 „Biķernieki, mūsuprāt, ir īstā vieta, kur organizēt visu transportlīdzekļu drošas braukšanas apmācības, jo šis sporta komplekss tiek veidots kā vienots sporta un izglītības centrs,” uzskata BKSB vadītājs Aivars Aksenoks. „Droša braukšana ir satiksmes pamats kā uz ceļa, tā arī slēgtā trasē. Arī sportisti vispirms apgūst drošas braukšanas pamatus un tikai tad izmēģina ātrumu.”

Drošas braukšanas pamatkurss ir apmācība profesionālu instruktoru vadībā, kuras laikā iespējams pilnveidot autovadīšanas meistarību, iemācīties paredzēt ārkārtējas situācijas un attīstīt spēju adekvāti reaģēt uz tām.

Bez tam šis apmācību kurss sniedz teorētiskas zināšanas un praktiskas iemaņas autotransporta ekonomiskā ekspluatācijā. Pēc apmācību kursa apgūšanas autovadītājs saņem Drošas Braukšanas Skolas sertifikātu.

Sešu gadu laikā DBS veidotos drošas braukšanas apmācību kursus apguvuši un atzinīgi novērtējuši vairāk nekā 5000 autobraucēju – gan privātpersonas, gan dažādu vietējo un starptautisko uzņēmumu pārstāvji

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.