Ziņas

Jeep Grand Cherokee ar 816 ZS

Amerikāņu tūninga ateljē Hennessey projekts
Tikai 24 eksemplāri
Cena mērojama ar Ls 127 000

Lai Dievs svētī Ameriku. Brīdī, kad visa pasaule sāk prātot, ka aizokeāna auto pircēji sākuši masveidā iepirkt Toyota Prius un citus videi draudzīgus auto ar hibrīddzinējiem, klajā nāk apvidus auto ar tādiem dinamikas rādītājiem, kas liek Porsche 911 Turbo sarkt un bālēt.

Šajā attēlā redzamais auto ir Jeep Grand Cherokee SRT-8, kas nokļuvis tūninga ateljē Hennessey rokās. Teksasas štatā bāzētais tūninga meistars ir palielinājis dzinēja tilpumu līdz 7 litriem un papildinājis to ar divām turbīnām. Rezultāts ir 816 zirgspēku monstrs, kas no 0 līdz 100 km/h ieskrienas 3,2 sekundēs.

Auto cena arī ir atbilstoša – Hennessey par gatavu produktu prasa naudas summu, kas mērojama ar 127 tūkstošiem latu. Cenā iekļauta arī interjera modernizācija ar augstvērtīgu ādas un alkantaras apdari.

Tikšot izgatavoti vien 24 šī auto eksemplāri. Ateljē īpašnieks Džons Henesijs uzskata, ka klientus atradīs visi. Pēc viņa teiktā, šo auto pircējem patīk dinamiski auto, viņi dzīvo Teksasā vai Maskavā un grib būt paši ātrākie, neatkarīgi no gadalaika.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.