Ziņas

Dīvains tūnings: Audi Astra universālis?

Amatieru tūnings no Nīderlandes
Pārveido Opel Astra universāli
Cena - 12 tūkstoši eiro

Šajā attēlā redzamais auto ir tipisks piemērs situācijai, kurā auto pircējs nav nopircis pareizo auto un to nožēlo.

Viss sācies ar 1999.gada ražojuma Opel Astra universāli, kas Nīderlandē mītošajam īpašniekam tik ļoti apnicis, ka viņš tā izskatu pārveidojis līdz (gandrīz) nepazīšanai, nesmādējot nedz Audi priekšgalu, nedz Lamborghini parauga atvāžamās durvis priekšā un Mercedes SLS AMG tipa durvis aizmugurē.

Oriģinālais, 82 zirgspēku Opel Astra dīzeļdzinējs gan palicis neskarts. Tomēr sajūtu, ka zem motora pārsega ir kaut kas vairāk, noteikti vairo četri sporta sēdekļi un dekoratīvā NOS iekārta interjerā.

Īpašnieks par šo auto grib 12 tūkstošus eiro. Mūsuprāt gan ir daudzi citi, prātīgāki veidi, kā iztērēt šādu naudas summu, kaut vai ieskatoties Whatcar.lv sludinājumos.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.