Video ziņas

VIDEO: Nervozs autovadītājs iznīcina auto

Cilvēks iznīcina auto
Austrālijas uzņēmuma reklāma
Skaties video!

Šajā video redzamais autovadītājs drīz vien papildinās auto pircēju rindas, jo viņa lietotais auto , šķiet, viņam ir pamatīgi sakritis uz nerviem.

Kā gan citādi viņš ļautu vaļu dūrēm, karatē paņēmieniem, turklāt, nesmādējot nevienu pa rokai esošo priekšmetu, lai pārmācītu savu auto. .. līdz beidzot izrādās, ka tā ir kāda Austrālijas uzņēmuma reklāma, nolūkā uzticēt rūpes par savu auto profesionāļiem.

Jebkurā gadījumā – šis ir viens no pēdējā laika veiksmīgākajiem veidiem, kā izmantot You Tube un sociālos mēdijus savas idejas popularizēšanai.  Pie viena aicinām padomāt – vai tev nav pienācis laiks apsvērt jauna auto iegādi, lai nenonāktu līdzīgā situācijā?

Skaties video!



What Car? TV: VIDEO: Nervozs autovadītājs iznīcina auto

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.